Färgning

Vi är specialister på färgbehandlingar & slingor

Idag har Hårfixarna i Jönköping väldigt många spännande trender, och möjligheterna med färg är många. Vi följer vad som är rätt i tiden, genom media och kurser, och har därmed kunskap att dela med oss av till dig.

Färg, toning eller slingor

Vid färg så behandlar vi ditt hår med en och samma färg/toning genom hela håret, till exempel om du vill göra din nuvarande färg mycket rikare, en svalare blond eller mustigare mörk. Och vill du inte helfärga, så kan vi ge ditt hår en ny lyster med slingor, mörkare eller ljusare. Avsatt tid utan klippning är från 75 minuter. Med klippning så är avsatt tid från 2 timmar.

Flerfärg/-slingor

Vid flerfärg/ -slingor så behandlar vi ditt hår med flera olika färger, för att till exempel skapa en djup ombré, eller balayage där vi applicerar färg/blekning på fri hand där man vill skapa skiftningar och ljusa partier. Avsatt tid utan klippning ca 1 timma och 45 minuter, och det är en ungefärlig tid baserat på om du har ett normal långt/tjockt hår. Med klippning ca 2 timmar och 30 minuter.


Att tänka på!

En mer komplex färgning kan bli mer tidskrävande. Vill du lägga slingor i halva håret, korrigera, göra en avfärgning eller något liknande så hör gärna av dig till oss så vi kan sätta en tid som passar för dig och din behandling.

Korrigering/avfärgning

Ibland händer det att man är missnöjd med sin färgning och behöver göra en förändring. Det kan vara att man vill göra håret ljusare eller få till en annan nyans på håret. Behandlingen måste då alltid påbörjas med en konsultation för att kunna avgöra vilka möjligheter det finns, men även för att du ska få en tid- och prisbild för behandlingen.

Hitta hit

Hårfixarna

Barnarpsgatan 23

553 16 Jönköping

Org.nr: 556579-8641


Telefonnummer

036-12 22 12

Öppettider

Måndag - Fredag 09:00 - 18:00

Lördag 09:00 - 13:00

Söndag Stängt

Boka tid online

Ombokning eller avbokning måste ske senast 24 timmar innan din avtalade tid hos oss.
Vi debiterar 50% vid utebliven tid.