Specialister på färgbehandlingar & slingor

Spännande trender kommer och går, och möjligheterna med färg är många. Vi följer vad som är rätt i tiden genom kurser och media, och har därmed kunskap inom trender att dela med oss av till dig.

Men allt behöver inte följa trender! Vi strävar alltid mot att få vara kreativa och arbetar för att kunna skapa något unikt just för dig . 

Färg, toning eller slingor

Vid färg behandlar vi ditt hår med en och samma färg/toning genom hela håret, till exempel om du vill göra din nuvarande färg mycket rikare, en svalare blond eller mustigare mörk.

Och vill du inte helfärga, så kan vi ge ditt hår en ny lyster med slingor, mörkare eller ljusare.
Avsatt tid utan klippning är från 75 minuter. Med klippning så är avsatt tid från 2 timmar.

Flerfärg/-slingor

Vid flerfärg/ -slingor så behandlar vi ditt hår med flera olika färger, för att till exempel skapa en djup ombré, eller balayage där vi applicerar färg/blekning på fri hand där man vill skapa skiftningar och ljusa partier. Avsatt tid utan klippning ca 1 timma och 45 minuter, och det är en ungefärlig tid baserat på om du har ett normal långt/tjockt hår. Med klippning ca 2 timmar och 30 minuter.

Korrigering/avfärgning

Ibland händer det att man är missnöjd med sin färgning och behöver göra en förändring.
Det kan vara att man vill göra håret ljusare eller få till en annan nyans på håret.
Behandlingen måste då alltid påbörjas med en konsultation för att kunna avgöra vilka möjligheter det finns, men även för att du ska få en tid- och prisbild för behandlingen.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Då får du gärna kontakta oss, antingen via telefon eller via formuläret här.

Du kan självklart också boka tid online.

Färga Håret Jönköping

Vår arbetsfilosofi är kvalitet, omsorg och lyhördhet inför kundens önskemål. Avkopplande miljö, professionell frisörer när dig i Jönköping.

Boka tid online Kontakta oss