Hårbehandlingar hos Hårfixarna

Hos oss kan du göra alla typer av hårbehandlingar; klippning, färgning, hårförlängning, permanent, styling, ögonbrynsfärg och mycket mer.

Våra frisörer utgår alltid från dig och dina önskemål.

Boka tid online

Herrfrisör

Vi klipper män i alla åldrar och utför de behandlingar som efterfrågas. Vi har kunskap inom frisyrdesign såsom advance hair cut, sectioning, parting och position, design line och skulptering. Vi är kunniga inom klippdesign med sax och kniv och fokuserar mycket på system, form, stil och struktur.

 

Skägg är något vi har lång erfarenhet av, och vi utför trimning/klippning, styling och även färgning av skägg.

Damfrisör

Vi är utbildade i både dam- och herrfrisyrer. Vi utbildar och uppdaterar oss löpande inom klippteknik, färgförändrande behandlingar, färg, form & stil, permanent, uppsättningar, brudfrisyrer, extensions/ hårförlängning, hårvårdsprodukter med mera.

 

Vi gör hårförlängningar eller håruppsättningar för fest och bröllop.
Vi kan hår och hjälper gärna till!

Färgning

Vi kan hjälpa dig med toning, slingor, flerfärgning med mera. Idag finns det flera spännande trender inom hårfärgning och vi hjälper dig att uppnå dina önskemål på bästa sätt.

 

Beroende på hur du vill färga så tar det olika lång tid. Kontakta gärna oss för mer information om våra tekniker, tidsåtgång och möjligheter.

Hårförlängning

Hårförlängning är en trend som har kommit för att stanna. Vi har arbetat med hårförlängning i över 20 år och har stor erfarenhet inom det. Vi använder oss endast av äkta hår, Remy-hår, som anses vara den finaste kvalitén av löshår. Med Remy-hår menar man att alla strån ligger rättvända, alltså att alla toppar i håret ligger nedåt.

 

Vi gör ingen förlängning utan konsultation, så vi kan hitta färg och mängd som passar bäst för dig. Vi beställer håret efter att du har varit hos oss. Med löshår kan du på ett enkelt sätt förändra din frisyr, och allt äkta löshår kan klippas, tvättas och stylas till just din önskade frisyr.

Permanent

Vi kan skapa en permanent som är anpassad efter dig, precis som med färg. Vi kan utföra såväl lockpermanent som rakpermanent och även göra en volympermanent om du vill få extra volym i ditt hår.

 

Ska du permanenta dig för första gången är det bra om du kan komma till vår salong och träffa oss innan du bokar behandlingen, detta för att vi vill vara på den säkra sidan så att vi kan nå ett önskat resultat och även bibehålla din hårkvalité. Har du redan gjort en permanent och vet vad det innebär kan du boka din behandling online.

 

Avsatt tid är 2 till 3 timmar. Vi klipper alltid håret efter en permanent.

Afrohår

Afrohår har en annorlunda struktur från kaukasisk-europeiskt hår, som har ett mycket ovalt tvärsnitt och tenderar att vara mycket lockigt.

 

Ett afrohår är ett tjockt och smålockigt hår, som även är det torraste av alla kända hårsorter, så det måste behandlas försiktigt. Vi har en specialist som har stor erfarenhet inom behandling för afrohår.

Styling

Här är möjligheterna många, om du själv vet vad du vill göra eller om du vill ge oss friheten att vara kreativa. Det kan vara allt från en uppsättning, inbakad fiskbensfläta, att föna fram liv i din frisyr, skapa lockar eller få fram en rak, skarp look.

 

Alla våra behandlingar börjar med en konsultation där du och din frisör diskuterar dina önskemål och förväntningar på stylingen. Vi ger dig även skötselråd efter behandlingen.